Mexikansk kycklingpaj

6-8 port
 
1 rulle färsk smördeg
 
Fyllning:
1 st grillad kyckling 
2 st gula lökar
ca 15 st färska champinjoner 
smör att steka i
salt & peppar
300 g philadelphiaost 
1 brk chunky salsa
8 feferoni
ca 3 dl riven ost
 
Sätt ugnen på 225*. Bred ut den färdiga smördegen i en pajform och förgrädda ca 10 min. 
Rensa kycklingen och skär den i mindre bitar. Hacka löken och champinjonerna i bitar. Börja med att bryna lök och champinjoner i smöret, lägg i kycklingbitarna efter en stund och låt fräsa med. Salta och peppra. Tillsätt salsa och philadelphiaost och låt puttra ihop en stund. Hacka feferoni och strö ut i botten av pajskalet. Häll över kycklingblandningen och strö över den rivna osten.
Gratinera 10-15 min eller tills osten smält. 
Servera gärna med en sallad till.