Gräddig DragonKyckling

Skrivet 2012-10-23 Klockan 19:38:00

 
2 port
 
2 kycklingfiléer
2,5 dl matlagningsgrädde
1 förp soltorkade tomater i olja
olivolja
(1 msk) dragon
salt peppar
 
  • Skär kycklingfiléerna och tomaterna i bitar (spara oljan från tomaterna).
  • Bryn kycklingfiléerna i oljan.
  • Tillsätt grädde, tomater med olja, dragon och salt.
  • Låt koka ihop i ca 15 minuter.
  • Servera med pasta.
 
(källa: www.monika.nu, foto: Privat)


Pizzakassler

Skrivet 2012-10-23 Klockan 19:29:00

 
4 port
 
Ingredienser
500 g benfri kassler
1–2 färska lökar
2 1/2 dl Kelda® Pastasås tomat&crème fraiche
2 tsk oregano
2 dl Arla Köket riven ost mager

Gör så här

Sätt ugnen på 225°. Skär kasslern i skivor. Lägg dem på ett ugnssäkert fat. Skär löken i tunna skivor och lägg ovanpå kasslern. Ringla över såsen. Strö över oregano och ost. Stek i mitten av ugnen ca 15 min. Servera med kokt färskpotatis. Tips! Variera med rökt skinka eller kalkon.
 
 
 
(Källa: www.arla.se, foto:privat)
 


Inbakad Fläskfilé med GorgonzolaSås

Skrivet 2012-10-23 Klockan 19:24:16

4 port
 
1 pkt smördeg
600 g fläskfilé
margarin
salt o peppar
 
Fyllning:
400 g champinjoner
2 dl creme fraiche
 
Sås:
2 dl creme fraiche
50-75 g gorgonzola
ev. salt o peppar
 
Ugn: 220*
 
Bryn fläskfilén väl runt om i margarinet i en stekpanna, salta och peppra.
Skiva och fräs champinjonerna. Tillsätt fraichen och låt koka ihop några minuter. Smaka av med salt och peppar.
Skär ett längsgående snitt i filén. Lägg den avsvalnade filén på den utrullade smördegen och fördela champinjonfyllningen i snittet. Vik ihop degen till ett tätt paket. Lägg i en ugnsfast form med skarven nedåt.
Pensla med uppvispat ägg och grädda i 20 min.
 
Såsen:
Blanda fraiche och smulad gorgonzola i en kastrull. Koka upp så att osten smälter och såsen blir slät. Smaka ev av med salt och peppar.
 
 


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se