Oj oj oj......

Skrivet 2011-01-30 Klockan 20:38:31

........vad man kan tycka om små hundar, känns som om allt kretsar kring dem hela tiden. Kameran går varm det vill jag lova



Lille Leo har blivit väldigt förtjust i sin "storebror" och vill helst var nära honom hela tiden!



Jack



Leo



Myskillar



Våra Älsklingar

Skrivet 2011-01-29 Klockan 20:27:02

Här är lite nya foto på våra två älsklingar








Kyckling med grön curry och kokos

Skrivet 2011-01-29 Klockan 20:22:20

500 g kycklingfilé
1 stor röd paprika
1 msk olja
salt och peppar

Sås

1 gul lök
2 msk olja
1-2 tsk grön currypasta
1 ½ msk vetemjöl
2 dl vatten
1 brk kokosmjölk, 400 g
1 hönsbuljongtärning

Servering:

Kokt ris
stekta wokgrönsaker

Gör så här

Skär kycklingfiléerna tväes över trådarna i ca: 2 cm breda strimlor. Kärna ur paprikan och skär den i små tärningar.

Hetta upp oljan i en stor stekpanna och bryn kycklingköttet lätt i omgångar. Salta och peppra. Lägg kött och paprika åt sidan.

Skala och finhacka löken och fräs den mjuk i oljan utan att den tar färg.

Rör i currypastan och mjölet och fräs tillsammans ett ögonblick. Späd på med vattnet och kokosmjölken och smula i buljongtärningen. Låt såsen koka ihop 5 minuter till god smak. Rör ner mer currypasta om smaken önskas starkare.

Blanda ner kycklingköttet och paprikan i såsen och låt alltsammans puttra tills köttet är genomkokt ca: 5-7 minuter. Smaka av med salt och peppar.

Servera kycklingen med kokt ris och stekta wokgrönsaker



Källa: Allers, foto:privat)


Kasslergratäng med mango och ingefära

Skrivet 2011-01-29 Klockan 20:14:40

Ingredienser

Gör så här

 

Sätt ugnen på 225°C. Skala och koka potatis. Skär kassler i tunna skivor och lägg dem omlott i en smord ugnssäker form. Skala,  halvera och skär rödlök i tunna skivor. Sprid ut löken och fryst tärnad mango över kasslern. Krydda med 1 krm svartpeppar. Blanda matlagningsgrädde, svensk senap, finriven färsk ingefära i en bunke. Krydda med 1/2 tsk salt och 1 krm peppar. Häll blandningen över kasslern. Strö på riven ost och gratinera 10–15 minuter i ugnen. Häll av och pressa potatisen. Servera kasslern med potatis och blandad sallad.








(källa: Buffé nr 5 2010, foto;privat)



Skagenpanna

Skrivet 2011-01-29 Klockan 20:08:47

Arla har olika "pannor" på burk, de finns i kyldisken. De är väldigt enkla att tillaga god mat med. Vi gjorde härom kvällen en fisk gryta med "Skagenpanna" den var väldigt väldigt god.

400 g vit fisk
1 brk skagenpanna

  1. Koka ris till 2-3 personer
  2. Ta ett tinat fiskblock och skär i bitar
  3. Salta och peppra fisken
  4. Fräs lite försiktigt i en klick smör
  5. Häll på del 1 i Skagenpannan (matlagningsgrädden)
  6. Låt småkoka en stund och ett par minuter innan servering häll i del 2 i Skagenpannan (smaken sitter i locket)
  7. Servera med grönsaker



( källa: arlas skagenpanna, foto:privat)




Lugn helg......

Skrivet 2011-01-23 Klockan 20:06:51

....eller? Vi skulle ha en lugn och skön helg med mys och god mat och det har det varit men ändå händelserik. Vi har ju under ett helt år pratat om att skaffa en hund till och faktiskt bestämt oss att i år skulle det bli. Inte trodde jag när vi bestämde detta att det skulle bli alldeles i början av året. Men jodå, vi ringde till vår uppfödare idag för att höra oss för och 1½ timme efter var vi på besök hos henne och fick träffa lille Leo som vann allas våra hjärtan.




Att ligga i blivande "lillhusses" famn är helt okej





Busa var jag jätteduktig på så min nya familj får nog mycket att göra....





Och vi får ju hoppas att Jack blir en bra och snäll storebror!!










Festfilé i currysås med vitlökssvamp och quinoarisotto

Skrivet 2011-01-23 Klockan 19:51:40

4 pers

500 g fläskfilé
2 scharlottenlökar
smör till stekning
salt och peppar
1-2 tsk currypulver
2 dl köttbuljong av tärning
1 dl matlagningsgrädde

Vitlökssvamp

250 g champinjoner
2 vitlöksklyftor
smör till stekning
salt och peppar
3 msk hackad persilja

Till servering
 quinoarisotto och lättkokta socker ärter

1. Putsa fläskfilén fri från fett och hinnor. Skär den i centimetertjocka skivor. Skala och finhacka scharlottenlöken.

2. Hetta upp smör i en stekpanna. Bryn köttskivorna hastigt på båda sidorna. Salta och peppra. Ta upp köttet och ställ det åt sidan.

3. Sänk värmen och lägg ner löken i stekpannan. Fräs den sakta och gyllenbrun. Strö över curryn och låte den fräsa med ett ögonblick. Slå på buljongen och grädden. Lägg i köttskivorna och låt puttra i 5 min.

4. Skiva champinjonerna. Skala och krossa vitlöksklyftorna. hetta upp smör i en annan stekapanna och stek svampen och vitlöken tills svampen är mör och har fått lite färg. Salta och peppra och rör i persiljan. Häll svampröran över köttet. Servera med quinoarisotton och lättkokta sockerärtor.

QUINOARISOTTO

4 pers

3dl quinoa
1 gul lök
1 msk smör
2 msk olivolja
6 dl kokande grönsaksbuljong
1 dl vitt vin
1½ dl riven parmesanost
salt och svartpeppar

1. Skölj quinoagrynen väl med ljummet vatten och låt dem rinna av.

2. Skala och finhacka löken. Fräs den mjuk i smöret och oljan utan att den tar färg. Lägg i quinoan och rör om.

3. Tillsätt ett par deciliter av den heta kokbuljongen och låt koka in under omrörning. Fortsätt tillsätta buljongen i omgångar och koka sakta tills buljongen kokat in. Rör då och då. Häll sist i vinet och låt det koka in helt. Rör i den rivna osten och smaka av med salt och nymalen svartpeppar. Servera.





Kalljäst grovt bröd

Skrivet 2011-01-23 Klockan 18:30:00

1 bröd

25 g jäst
2½ dl naturell yoghurt
2½ dl vatten
2 msk mörk sirap
2 msk matolja
1½ tsk salt
1 dl fibrex
1 dl kruskakli
4 dl grovt rågmjöl
ca 6 dl vetemjöl special

1. Lös upp jästen i den kalla yoghurten och vattnet.

2. Tillsätt sirapen, matoljan och saltet. Rör om.

3. Blanda ner fibrex, kruskakli, rågmjöl och vetemjöl. Knåda samman till en slät och smidig deg.

4.  Klä en korg invändigt med bakduk. Forma degen till en rund slät bulle och lägg ner i korgen. vik över och täck degen med bakduken.

5. Ställ degen kallt att jäsa över natten.

6. DAG 2: Sätt ugnen på 250*. ta fram det färdigjästa brödet som bör ha jäst till knappt dubbel storlek, om inte så för det jäsa ytteliggare en stund i rumstemperatur.

7. Stjälp försiktigt degen ur korgen och tag bort bakduken.

8. Ställ in brödet i nedre delen av den heta ugnen 0ch sänk genast värmen till 200*.

9. Grädda brödet i 35-40 min.



(foto:privat)


Laputabröd

Skrivet 2011-01-23 Klockan 18:16:36

DAG 1

Skållning
250 g fint rågmjöl, ca 4½ dl
5 dl vatten

DAG 2

Raskdeg
50 g jäst
1 1/4 dl vatten
400 g rågsikt, ca 6½ dl

Till degen
600 g rågsikt, ca 1 liter
600 g vetebröd special, ca 1 liter
3 3/4 dl vatten
1 ½ dl rapsolja
1½ dl ljus sirap
1 msk salt


Gör så här

Dag 1: Häll rågmjölet i en bunke. Slå över det heta vattnet och rör om. Den klistriga smeten ska stå i rumstemperatur till nästa dag, övertäckt med plast.

Dag 2: Gör en raskdeg av jäst, vatten och rågsikt. Blanda ner den skållade mjölblandningen.

Arbeta degen kraftigt, helst i en hushållsassistent, men det går även bra att arbeta den för hand. Låt degen vila 2 timmar.

Värm vattnet till fingervärme, ca 37 grader. Häll vatten, olja, sirap, salt, rågsikt och vetemjöl special i raskdegen.

Arbeta ihop till en seg och elastisk deg. Låt degen jäsa en timma. Stjälp upp degen på ett bakbord och knåda ihop den.

Dela degen i fyra delar och forma varje del till en stor bulle. Låt bullarna vila 5 minuter.

Forma degbullarna till avlånga limpor. Lägg dem på en bakpappersklädd plåt. Låt limporna jäsa i en timma. Sätt ugnen på 250 grader.

Grädda bröden 10 minuter längst ner i ugnen. Sänk sedan ugnsvärmen till 200 grader och grädda ytterligare cirka 25 minuter.



(foto:privat)




Rågbitar

Skrivet 2011-01-23 Klockan 18:03:09

1,5 dl råkross
4 dl vatten
2 dl matyoghurt
1 dl porter
25 gram jäst
 
2 msk matolja
1 msk ljus sirap
2 tsk salt  
3 dl grovt rågmjöl
8 dl vetemjöl

  1. Mät upp rågkrosset i en bunke.Koka upp vattnet och häll det hett över rågkrosset.Rör om och ställ åt sidan att svälla i ca.60 min.
  2. Värm yoghurten och portern fingervarm.Smula ner jästen och rör tills den löst sig.Häll ner i den ljumma krossblandningen.
  3. Stöt fänkålen och tillsätt den tillsammans med oljan,sirapen och saltet.
  4. Blanda sist ner rågmjöl och vetemjöl special.Knåda till en blank och smidig deg. Låt vila i bunken under bakduk i ca.1 timma.
  5. Olja 2 matskedar och klicka upp den jästa degen på plåt med bakplåtspapper utan att arbeta den alltför mycket så att luften går ur.Låt jäsa 30 min.Sätt ugnen på 225 grader.
  6. Strö ev. lite rågmjöl över de färdigjästa frallorna.Grädda i mitten av ugnen 8-10 min.



(foto:privat)



Kyckling i jordnötssås

Skrivet 2011-01-21 Klockan 21:23:45

Ingredienser

4 port

4 kycklingfiléer, ca 500 g
2 äpplen
2 vitlöksklyftor
1 dl salta jordnötter
1-2 tsk hackad röd
chilifrukt
2 msk jordnötssmör
rivet skal och saft av 1/2 lime
1 msk farinsocker
1 dl vatten
2 1/2 dl Kelda mellangrädde
1 hönsbuljongtärning
1 msk Arla smör
1/2 tsk salt

Gör så här

Skär kycklingen i strimlor. Kärna ur och strimla äpplena. Skala och hacka vitlöken. Hacka nötterna. Vispa ihop nötter, chili, jordnötssmör, lime, farin, vatten, grädde och smulad hönsbuljong i en gryta. Låt koka upp. Bryn kycklingen, lite i taget i smör i en stekpanna. Lägg över i grytan och låt koka några minuter. Smaksätt med salt. Fräs äpple och vitlök och rör ner i grytan. Servera med kokt ris och fräst salladslök.





(Källa: www.arla.se, foto:Privat)


Jordgubbsmuffins med vispgrädde

Skrivet 2011-01-21 Klockan 21:18:10

Jaha då har vi inlett fredagskakan på jobbet, denna gång blev det jordgubbsmuffins och äppelsnittar.

8-10 stora muffins

4½ dl vetemjöl
2 tsk bakpulver
1 tsk vaniljsocker
2 dl strösocker
½ dl neutral olja
2½ dl creme fraiche
2 ägg
ca 1½ dl tärnade jordgubbar

Topping

3/4 dl vispgrädde
några halverade jordgubbar

Ugn 200*

Gör så här:

1. Blanda mjöl, bakpulver och vaniljsocker. Sikta ner det i en bunke och vänd ner socker.
2. Blanda olja, creme fraiche och ägg i en annan bunke. Rör ner det i mjölblandningen. Vänd sist ner jordgubbarna i smeten.
3. Klicka smeten i muffinsformar och grädda mitt i ugnen ca 20 min. Låt dem svalna.
4. Vispa grädden och spritsa den ovanpå. Toppa med jordgubbar vid serveringen.



(foto:privat)


Äppelsnittar

Skrivet 2011-01-21 Klockan 21:06:45

12-16 st

125 g smör
1 dl socker
3 dl vetemjöl
1 tsk bakpulver
1 ägg

Pensling, fyllning och garnering

1 ägg
1 dl äpplemos
½ msk socker
½ tsk malen kanel
2 msk hackad mandel

1. Sätt ugnen  på 200*.
2. Hacka snabbt ihop alla ingredienserna till degen.
3. Rulla ut degen på ett mjölat bakbord till en jämntjock längd, så lång att den går från hörn till hörn på en bakplåt.
4. Lägg längden på en bakpappersklädd plåt och trycke en fördjupning mitt på. Pensla längden med lätt uppvispat ägg.
5. Fördela äppelmoset i fördjupningen, blanda sockret och kanelen och strö över. Strö sist över den hackade mandeln.
6. Grädda längden mitt i ugnen tills den fått gyllenbrun färg, 15-18 min.
7. Låt den nygräddade längden svalna en kort stund innan du skär upp den i snittar.



(Foto:privat)


Havreformar med vaniljkesella och jordgubbar

Skrivet 2011-01-21 Klockan 20:38:48

6 st

100 g smör
2 dl havregryn
1½ vetemjöl
½ dl socker
1/4 tsk salt

Fyllning:
½ l jordgubbar
1 brk vaniljkesella, 250 g
citronmeliss

1. Smält smöret och låt det svalna

2. Blanda de torra ingredienserna. Häll på smöret och rör ihop.

3. Smörj 6 formar i en muffinsplåt och tryck ut degmassan tunt i i formarna. Ställ kallt minst 30 min. Sätt ugnen på 175*.

4. Grädda formarna ca 15 min tills de är gyllenbruna. Låt kallna. Skölj och skiva jordubbarna.

5. Vid servering: Fyll formarna med kesellan. Garnera med jordgubbsskivorna och citronmelissbladen.



(foto:privat)



Mjölkchokladmousse med smörstekta päron

Skrivet 2011-01-16 Klockan 12:04:21

Ingredienser

4 port

3 päron
2 msk strösocker
1 msk Arla smör
2 dl Arla Ko vispgrädde
100 g mjölkchoklad
2 äggulor
ev 1 msk konjak

Gör så här

Skala päronen och skär dem i klyftor. Strö över socker. Stek dem mjuka i smör i en stekpanna på svag värme. Låt päronen kallna och lägg dem i portionsskålar. Vispa grädden hårt. Bryt chokladen i bitar och smält den i vattenbad eller i mikrovågsugnen så att den bara blir mjuk. Rör sedan tills den smälter. Ljus choklad är extra värmekänslig. Rör ihop äggulorna i en skål. Tillsätt chokladen under kraftig omrörning. Rör först i lite av grädden och sedan resten. Smaksätt ev med konjak. Klicka moussen ovanpå päronen. Låt moussen stå någon timme i kylen före servering



(Källa: www.arla.se, foto:privat)



Räktorn

Skrivet 2011-01-16 Klockan 12:00:38

Räktorn

Formfranska
2dl creme fraiche
2msk majonnäs
3 msk kalles kaviar
1 finhackad rödlök
5 cm finhackad purjolök
3 msk hackad dill
svart stenbitsrom
räkor
citron
ostbågar

Ta ut rundlar av formfranskan med tex ett glas. 3-4 st/torn
Vispa creme fraiche så den tjocknar.
Tillsätt majonnäs, kaviar,rödlök, purjo och dill.
Bred på rundlarna mellan skivorna, lika i varje lager.
Låt stå i kylen ca 15 min.
Bred smeten runt om tornen. Rulla dem i krossade ostbågar.
Lägg smet på toppen.
Lägg på räkor ovanpå, en klick stenbitsrom och en kvarts citron.

Ställ tornen på ett salladsblad för att få till lite mer färg och körsbärstomater till. Lite dill på toppen oxå.

Förvaras i kylen tills det är dags att serveras.



(Källa: Petra, foto:privat)


Nyårsbukett

Skrivet 2011-01-16 Klockan 11:51:06


Visst är det en vacker bukett?








Julmackor

Skrivet 2011-01-15 Klockan 17:35:46

Ibland smyger jag upp på lördag eller söndag morgon för att göra lite extra till frukost och detta blev resultatet en sådan morgon.

1 rund brödskiva
½ ägg per smörgås
2-3 sillbitar
1 köttbulle
1 skiva kalvsylta
1 bit leverpastej
ättiksgurka
1 skiva kokt skinka
1 skiva ost
sallad
rödbets- eller mimosasallad




Julen 2010

Skrivet 2011-01-15 Klockan 17:27:07

Ja nu är julen åter ute ur vårt hus och som vanligt längtar jag redan tills det är dags för julmys igen men det är ju bara 10 månader kvar och först får vi ju hoppas på en lång och härlig sommar, eller hur. Men lite foto har jag lyckats med att ta men visst det borde varit fler, får väl skärpa mig nästa år. Hm var har har jag hört det förrut??



Vår fina gran, i år var den nästan perfekt, den kunde varit lite högre.




Även Jack har ju en egen julstrumpa där tomten lägger en lite "present", i år låg där en köttbulle och det var MYCKET uppskattat.



Har ända sen barnen var små tagit ett traditionellt julfoto utom i fjor då jag till min stora förtrett glömde det. Men jag undrar hur länge till de finner sig i att bli placerade framför granen för fotografering??

God fortsättning önskar jag alla bloggläsare med en förhoppning om att jag ska bli lite flitigare på bloggen i år!!

Tjingeling!!



Gratinerad kycklingfilé med gräddkokt spenat

Skrivet 2011-01-15 Klockan 16:54:32

4 pers

4 kycklingfiléer
salt och peppar
olja till stekning

Osttäcke:

1 dl creme fraiche
2 msk hackad parmaskinka
1 dl riven parmesanost
½ tsk fransk ljus senap
2 msk hackad persilja
salt och peppar

Gräddkokt spenat:

1 gul lök
10 cm purjolök
1 msk smör
200 g färsk spenat
3 dl grädde

Servering:

1 dl rostade pinjenötter
ugnsbakade potatisklyftor eller potatisgratäng

1. Krydda filéerna och stek i lite olja tills de får fin färg. Efterstek i ugnen på 150* i ca 20 min.

2. Blanda creme fraiche, parmaskinka, parmesan, fransk senap och persilja. Smaksätt med lite salt och peppar.

3. Hacka löken och skär purjolöken tunt. Hetta upp smöret i en kastrull och fräs spenat, lök och purjolök tills spenaten har mjuknat.  Häll på grädden och låt koka tills grädden tjocknar något.

4. Skär kycklingen i 1 cm tjocka skivor. Bre ostblandningen över och gratinera i ugnen på 200* i några minuter. Servera med gräddkokt spenat, pinjenötter och potatisklyftor eller potatisgratäng.



(foto:privat)


Currygryta med jordnötter

Skrivet 2011-01-15 Klockan 16:41:31

4 port

500 g rostbiff, bog eller innanlår
2 hackade gula lökar
1 msk curry
1 msk smör
1 tsk salt
½ tsk vitpeppar
3 dl vatten
2 dl vispgrädde
1 msk vetemjöl
1 tsk soja
50 g jordnötter

1. Skär köttet i grytbitar. Skala och hacka löken.

2. Bryn kött, lök och curry i smör i en stekpanna. Salta och peppra och lägg därefter i det i en gryta.

3. Häll över vattnet. Låt grytan sjuda i 15 min.

4. Blanda grädde och mjöl och häll det i grytan. Tillsätt soja och låt grytan sjuda ytterliggare 5 min.

5. Strö över jordnötter och servera med ris eller nudlar och blandade kokta grönsaker.



(foto:privat)


Chorizowok

Skrivet 2011-01-15 Klockan 16:31:56

4 port

1 pkt chorizo, 300 g
1 brk vattenkastanjer
2 paprikor i olika färger
2 morötter
1 broccolistånd
olja
½ tsk salt
1 vitlöksklyfta
2 tsk sesamfrön

Till servering:
nudlar
sweet chilisås

1. Skär korven i slantar.

2. Häll av spadet från vattenkastanjerna och skiva dem och du inte har köpt färdigskivade. Strimla paprika och mörötter, dela broccolin i små buketter.

3. Woka morötter, broccoli, korv, vattenkastanjer och paprika i oljan. Salta och pressa över vitlöken. Strö över sesamfrön.

4. Servera med nudlar och sweetchilisås.



(foto:privat)


Gratinerad kasslerpasta

Skrivet 2011-01-15 Klockan 16:24:26

4 port

6 dl kokt pasta
300 g kassler
8 dl mjölk
4 msk matyoghurt
120 g riven ost
3 msk chilisås

Gör så här:
Lägg pastan i en ugnsäker form.
Skär kasslern i tärningar och strö över pastan.
Blanda mjölk, yoghurt och chilisås.
Häll såsen över.
Strö på riven ost
Gratinera 225 * i ca 30 min.
Servera med en grönsallad.



(Källa: www.monika.nu, foto:privat)



Filégryta med lingon kantareller

Skrivet 2011-01-15 Klockan 16:13:57

4 pers

1 fläskfilé
smör till stekning
salt och peppar
1 gul lök
100 g kantareller
1 dl lingon
3 dl matlagningsgrädde

servering:
klyftpotatis eller potatismos
kokt broccoli

1. Putsa filén fri från hinnor och skär den i ca 2 cm tjocka skivor.

2. Hetta upp lite smör i en stekpanna. Krydda och stek filéerna gyllenbruna.

3. Dela löken i större bitar och tillsätt i pannan tillsammans med kantarellerna. Låt fräsa med i några minuter.

4. Tillsätt lingonen och grädden och låt allt småkoka i 3-5 min. Smaka av såsen med salt och peppar. Servera med ett gott mos eller klyftpotatis och gärna lite kokt broccoli.





(foto:privat)



Falufrestelse

Skrivet 2011-01-15 Klockan 16:01:29

2 port

½ rödlök
2 tomater
300 lätt falukorv
1 tsk rapsolja
1 dl riven mager ost
1 msk senap

Potatispuré:

400 g potatis (mjölig sort)
1 dl mjölk
1 tsk smör

Tillbehör:

grönsallad

ugn 225*

Gör så här:

1. Skär lök och tomat i klyftor.

2. Sär snitt i falukorven med 1 cm mellanrum och lägg den i en smord ugnsform. Fyll snitten med tomat, lök, ost och senap. Lägg tomaterna och löken som inte får plats bredvid korven. Gratinera ca 20 min.

3. Potatispuré: Skala och dela potatisen i mindre bitar. Koka den mjuk. Häll av vattnet. Mosa sönder potatisen med elvisp. Värm mjölken och häll den ner i potatismoset. Tillsätt smör och vispa till ett fluffigt mos.



(foto:privat)


Potatismosöverbakad bolognese

Skrivet 2011-01-15 Klockan 15:45:02

4 pers

400 g nötfärs
1 stor gul lök
1 morot
1 stjälk selleri
1 msk olivolja
½ tsk salt
1 krm nymald svartpeppar
1 hönsbuljongtärning
2 vitlöksklyftor
1 lagerblad
1 tsk torkad timjan
1 brk krossade tomater (400 g)
1 dl rödvin

Potatismos:

800 g potatis av mjölig sort eller bakpotatis
½ dl mellangrädde
1 ägg
2 msk smör
½ dl finriven färsk parmesanost
1½ tsk salt

Gör så här:
1. Skala och hacka lök och morot. Ansa och hacka selleri. Fräs det hackade i oljan i en gryta. Lägg i färsen och stek under omrörning tills den är jämt grynig. Krydda med salt och peppar.

2. Tillsätt smulad buljongtärning, skalad och pressad vitlök, lagerblad, timjan, krossade tomater och rödvin. Koka upp under omrörning och koka på svag värme ca 25 min.

3. Sätt ugnen på 250*. Skala potatisen och skär den i mindre bitar. Koka den mjuk i lättsaltat vatten under lock. Häll av vattnet och och ånga av. Mosa potatisen i kastrullen med elvisp eller potatisstöt. Tillsätt grädden under omrörning. Blanda i ägg, smör och ost. Smaka av med salt.

4. Lägg färsen i en ugnsäker form eller fördela den i fyra portionsformar. Bred över moset och gratinera mitt i ugnen och gratinera mitt i ugnen ca 10 min.

Garnera ev med timjanblad och servera.



(Källa: Allt om mat nr 15 2008, foto privat)



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se