Kycklinggratäng med potatis och curry

4-6 port
 

800 g färdig potatisgratäng
1 grillad kyckling eller pulled chicken av 2-3 kycklingfiléer 
3 dl grädde
2 dl crème fraiche paprika/chili
3 tsk currymango-krydda
1 köttbuljongtärning
1 msk mango chutney
salt & peppar
ca 1 msk mjöl + 1/2 dl vatten
ca 2 dl riven goudaost

Rensa kycklingen och skär i mindre bitar. Blanda samman crème fraiche, grädde, buljong, mango chutney och curry i en kastrull och koka upp. Smaka av med salt och peppar. Red av med lite mjöl + vatten (redning) till tjockare konsistens. Häll potatisgratängen i botten på en rymlig form och förgrädda den 10 min i 200 C.
Ta ut formen och höj värmen till 225 C. Lägg på kycklingen och den rivna osten. Häll över currysåsen. Ställ in gratängen i ugnen 15-20 min tills ytan fått fin färg. Servera med en god sallad.