Katarinas tacopaj
Det spelar ingen roll hur många olika tacopajer som vi testar, vi återkommer ändå alltid till denna som är underbart god. Receptet kommer ifrån en förälder som gjorde den på ett ridläger som vår dotter deltog i för många år sedan.
4-6 pers
Pajdeg:
4 dl vetemjöl
1/2 tsk salt
2 tsk bakpulver
50 g margarin
1,5 dl mjölk
Fyllning: Ugn 250˚
500 g blandfärs
1 hackad gul lök
1 påse tacokrydda
1 dl vatten
3-4 hackade tomater
Sås:
2 dl creme fraiche
4 msk majonäs
Några matskedar taco- eller salsasås
Riven ost.
Gör så här:
Gör pajdegen och tryck ut den i en pajform
Gör fyllningen på ett stekjärn, låt puttra ihop en stund
Lägg fyllningen i pajskalet, blanda såsen och bred över. Avsluta med att strö över riven ost.
Grädda 15-20 min
