Kassler- och broccolipytt

4 port

300 g gnocchi
  • 300 g fryst broccoli
  • 1 liten, strimlad purjolök
  • 1 msk olivolja
  • 1 tsk timjan
  • 1/2 tsk salt
  • 1 krm peppar
  • 250 g keso
  • 200 g strimlad kassler
  • 3 äggulor
  • 1/2 dl riven parmesanost
  • 1/2 dl hackad persilja 
    1. Koka gnocchi enligt anvisning på förpackningen. Tillsätt fryst broccoli när ca 5 minuter av koktiden återstår.
    2. Fräs strimlad purjolök mjuk i olivolja i en stekpanna. Krydda med timjan, salt och peppar.
    3. Blanda pastan med lökfräset, keso, strimlad kassler, äggulor, riven parmesan och hackad persilja. Låt allt bli varmt. Servera genast.



    (källa: www.ica.se, foto:privat)