Mango Chutney Kyckling

Mmmm detta älskar vi men har inte det så ofta då den inte är så nyttig, men ack så god.

4 pers

4 kycklingfileér (Kan behövas mer eller mindre beror ju på storlek)
15 cm purjolök
3 dl vispgrädde (jag använder matlagningsgrädde light, går lika bra)
1 dl majonäs
½ burk mango chutney
½ påse grillchips

Gör så här:
1. Hacka och förväll löken i en gryta med vatten, häll av och lägg löken i botten på en smörjd form.
2.Krydda kycklingfileérna med salt och peppar och bryn dem lätt, dela dem i ca 3 bitar och lägg dem i formen med purjolöken.
3. Vispa grädden fluffig, ej helt vispad. Tillsätt majonäsen och mangochutneyn i grädden. Häll smeten i formen och täck kycklingfileérna.
4. Sätt in i ugnen 10 min, ta ut. Krossa Grillchipsen och strö dem över formen. Sätt in i ugnen 10-15 min tills den börjar få fin färg. Servera till Jasminris och sallad.

                    

      


Lycka till,
Tjingeling!!