Primörsallad

Skrivet 2016-07-09 Klockan 14:12:00

Härligt fräsch sallad som passar väldigt bra på buffébordet.
 
6 pers
 
2 buntar grön sparris
150 g sugarsnaps
250 g körsbärstomater, gärna i olika färger
125 g minimozzarella
65 g småbladig sallad
 
Dressing:
 
1 grönt äpple
1/2 citron
1 msk vatten
2 msk rapsolja
salt, svartpeppar
2 msk finhackad persilja
 
Bryt basen på sparrisen och koka stjälkarna i lättsaltat vatten ca 3 min. Spola av i kallt vatten och dela dem på längden. Koka sugarsnaps ca 1 min, spola av i kallt vatten, låt rinna av och dela på mitten. Dela tomaterna och låt ostbollarna rinna av.
Dressing: Kärna ur och tärna äpplet smått. Blanda med citronsaft, vatten och olja. Salta och peppra och blanda ner persiljan.
Blanda alla ingredienserna på ett stort fat och servera.
 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din M@il: (visas ej)

Blogg eller Hemsida:

Din Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se
Matbloggstoppen