Ägghalvor med laxröra

Skrivet 2016-07-09 Klockan 14:21:48

Ägg är aldrig fel och med lite goda tillbehör så blir det ännu bättre.
 
12 ägghalvor
 
6 ägg som kokas och låt svalna 
 
Laxröra:
 
1 dl vispgrädde
2 msk riven pepparrot, kan uteslutas
1 tsk fransk senap
klippt gräslök
50 g skivad kallrökt lax
 
Garnering :
 
Krasse
 
Skala och dela äggen i halvor. Vispa grädden och blanda samman med pepparrot och senap. Klipp gräslöken och blanda ner. Spritsa eller klicka ut röran på ägghalvorna. Dela laxen och fördela ovanpå. Garnera med krasse och servera.
 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din M@il: (visas ej)

Blogg eller Hemsida:

Din Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se
Matbloggstoppen