Fiskpinnar

Skrivet 2016-01-16 Klockan 16:19:53

Mycket godare med egengjorda fiskpinnar än de man köper i frysdisken, testa det är superenkelt att göra
 
För 4 personer
 
600 g vit fiskfilé
1 dl vetemjöl
finrivet ska av 1 citron
1 tsk salt
1 krm svartpeppar
2 ägg
1 dl ströbröd
 
Skär fisken i portionsbitar. Blanda mjöl, citronskal, 1 tsk salt och 1 krm svartpeppar på en tallrik, Vipa upp ägget och häll ut det och ströbrödet på varsin tallrik. Vänd fisken i mjölblandningen, därefter i ägget och sist i ströbrödet.
Stek fisken i 2 msk olja i en stekpanna några minuter på varje sida tills den är klar.
 
 
(foto:privat)
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din M@il: (visas ej)

Blogg eller Hemsida:

Din Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se
Matbloggstoppen