Pizzasallad

Skrivet 2016-02-08 Klockan 19:50:31

4 port
 
  • 500 g vitkål
  • 2 tsk salt
  • 1 dl rapsolja
  • 2 msk vitvinsvinäger
  • svartpeppar
  • ev 1 dl inlagd paprikasallad
  1. Finstrimla vitkålen. Blanda i en bunke med saltet. Låt dra i kylen över natten.
  2. Häll av ev vätska från kålen. Blanda med olja och vinäger. Smaka av med svartpeppar och blanda ev i inlagd paprikasallad.
  3. Låt gärna salladen stå någon timme före servering.
 
 
(Foto: privat)
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din M@il: (visas ej)

Blogg eller Hemsida:

Din Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se
Matbloggstoppen