Fiskgratäng med taco smak

Skrivet 2015-03-08 Klockan 14:30:15

Ingredienser

  • 600 g fiskfilé t ex sej
  • 1 tsk salt
  • 2 12 dl Kelda® mellangrädde
  • 12 dl tacosås medium eller hot
  • 2 dl Arla Köket® riven ost texmex
  • 15 st majschips

Gör så här:

Sätt ugnen på 225°. Tina fisken om den är fryst. Salta och vik ihop fiskfiléerna om de är tunna. Lägg dem i en smord ugnssäker form. Blanda grädde, tacosås och ost. Häll över fisken. Krossa chipsen och strö över. Stek fisken i mitten av ugnen ca 25 min.

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din M@il: (visas ej)

Blogg eller Hemsida:

Din Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se
Matbloggstoppen