Lingonsill

Skrivet 2013-01-20 Klockan 21:45:23

 
1 burk inläggningssill, 420 g varav 210 g sill

3/4 dl vitvinsvinäger
1 dl socker
3/4 dl konc lingondryck
1 dl lingon
15 svartpepparkorn
1 rödlök

1. Koka upp vinäger, socker och lingondryck i en kastrull. Ta kastrullen från plattan och rör i lingon och krossad svartpeppar. Låt lagen kallna.
2. Skölj av sillen och skär den i sneda bitar. Varva sillen med skivad lök i en burk. Häll över den kalla lagen och låt dra i kylen i ca 1 dygn.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din M@il: (visas ej)

Blogg eller Hemsida:

Din Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se
Matbloggstoppen