Baconlindad torskfilé med ärtpuré

Detta var riktigt supergott!!!!

4 portioner

Tillagningstid: 30 min.

  • 600 g torskfilé
  • 1/2 tsk salt
  • 1–2 krm svartpeppar
  • 1 paket (140 g) bacon
  • Ärtpuré:
  • 250 g djupfrysta ärter
  • 1/2 dl creme fraiche
  • 1/2 tsk salt
  • 1 krm svartpeppar
  • 1/2 dl klippt gräslök
  • Tillbehör:
  • kokta morotsstrimlor
  • kokt potatis

 

  • 1.  Lägg ut fiskfiléerna. Salta och peppra dem. Linda in fiskfiléernai baconskivorna.
  • 2 . Placera fisken i en ugnssäker form. Tillaga dem i 250 graders ugnsvärme cirka 10 minuter tills de fått lite färg.
  • 3.  Kör de tinade ärterna i mixer tillsammans med creme fraichen. Smaka av med salt och peppar. Rör ner gräslöken.
  • 4.  Hetta upp. Servera med tillbehöret.