Ugnsbakad lax med Apetina

Skrivet 2012-08-29 Klockan 22:08:39

4 port
4 bitar skinn- och benfri laxfilé, 500 g
1 - 2 fänkål, ca 300 g
1 röd paprika
Arla smör&rapsolja, oliv
1 tsk salt
1 msk rosmarin
100 g Apetina vit ost smulad


Sätt ugnen på 225°. Strimla fänkålen. Kärna ur och skär paprikan i bitar. Blanda grönsaker och smör-&rapsolja i en ugnssäker form. Lägg på laxen. Krydda och strö på smulad ost. Stek i mitten av ugnen ca 15 min. Servera med potatismos eller ris.



(Källa: Arlaköket Vardag, foto:privat)



Kommentarer
Postat av: Josefine

Skrivet 2012-08-30 Klockan 23:19:01
låter underbart gott! riktigt vattnas i munnen =)

URL: http://linneajosefines.blogg.se/


Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din M@il: (visas ej)

Blogg eller Hemsida:

Din Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se
Matbloggstoppen