Mazarincupcakes med färska bär

Dessa fina cupcakes gjorde Nellie till oss.


Antal portioner:16
Ingredienser

Mazarin
250 gsmör, mjukt
1 dlvetemjöl
5 stägg, ekologiska
500 gmandelmassa

Garnering
2 lfärka bär, t.ex. bigarråer, jordgubbar och hallon
5 dlvispgrädde

Gör så här

1. Mazarin
Sätt ugnen på 175 grader.

2. Vispa smör och riven mandelmassa krämigt.

3. Tillsätt ett ägg i taget under vispning.

4. Vänd sist i mjölet för hand.

5. Placera ut pappersformar i en muffinsplåt och fyll formarna till 2/3 med smet.

6. Grädda cupcakesen i mitten av ugnen i cirka 20 minuter.

7. Låt dem svalna helt.

8. Garnering
Vispa grädden fluffigt och skiva jordgubbarna.

9. Spritsa grädden på kakorna som en lite ”bikupa” och fäst bären i grädden.



(Källa: Hello Cupcake, foto:privat)

#1 - - Katarina:

Fräscha cupcakes!