Kycklingpinnar med stark sås

Skrivet 2012-04-15 Klockan 19:53:17

Utmärkt som tilltugg till något gott att dricka.

4 kycklingfiléer
vetemjöl
2 uppvispade ägg
2 dl riven parmesan (mellangrovt riven)
2 msk ströbröd

Sås:
creme fraiche med tomat och chilismak
1 msk strimlade soltorkade tomater

Banka ut kycklingfiléerna något och skär i smala strimlor. Vänd dem först i vetemjöl, sedan i uppvispat ägg och till sist i parmesan blandat med ströbrödet. Hetta upp olja i en tjockbottnad kastrull och fritera kycklingen 3-4 min. (Jag gjorde den i ugn, la kycklingen på bakpappersklädd plåt och hällde över olja) Låt rinna av på hushållspapper. Servera genast tillsammans med såsen.



(Foto:privat)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din M@il: (visas ej)

Blogg eller Hemsida:

Din Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se
Matbloggstoppen