Mannagrynspudding

Skrivet 2011-10-20 Klockan 20:15:19

4-5 port

4 portioner mannagrynsgröt
2 ägg
1-2 msk socker
rivet skal av ½ citron
1 dl russin

Sätt på ugnen, 225*.

Koka gröten. Vispa upp äggen och blanda ner dem i den avsvalnade gröten och smaksätt den.

Häll smeten i en smord ugnsäker form. Grädda i mitten av ugnen tills puddingen fått vacker färg, ca 30 min.

Servera puddingen varm eller avsvalnad till sylt, saftsås eller bärsås.




(Källa: Vår kokbok, foto:privat)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din M@il: (visas ej)

Blogg eller Hemsida:

Din Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se
Matbloggstoppen