Cornflakespanerad kyckling

Skrivet 2011-10-20 Klockan 20:25:02

4 port

4 kycklingfiléer
3/4 tsk salt
1 krm svartpeppar

Panering:

2 dl cornflakes
2 msk olivolja
4 msk riven ost
1-2 pressade vitlöksklyftor

Tillbehör:

pressad potatis
sallad
örtsås (färdigköpt)

Gör så här:

1. Krydda kycklinfiléerna, lägg dem i en smord ugnsäker form.

2. Panering: Krossa cornflakesen lätt. Blanda dem med olja, ost och vitlök. Fördela blandningen över filéerna. Stek dem mitt i ugnen 20-30 min. Prova med en sticka att kycklingen är genomstekt.

Servera med tillbehören.






(foto:privat)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din M@il: (visas ej)

Blogg eller Hemsida:

Din Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se
Matbloggstoppen