Räktorn

Räktorn

Formfranska
2dl creme fraiche
2msk majonnäs
3 msk kalles kaviar
1 finhackad rödlök
5 cm finhackad purjolök
3 msk hackad dill
svart stenbitsrom
räkor
citron
ostbågar

Ta ut rundlar av formfranskan med tex ett glas. 3-4 st/torn
Vispa creme fraiche så den tjocknar.
Tillsätt majonnäs, kaviar,rödlök, purjo och dill.
Bred på rundlarna mellan skivorna, lika i varje lager.
Låt stå i kylen ca 15 min.
Bred smeten runt om tornen. Rulla dem i krossade ostbågar.
Lägg smet på toppen.
Lägg på räkor ovanpå, en klick stenbitsrom och en kvarts citron.

Ställ tornen på ett salladsblad för att få till lite mer färg och körsbärstomater till. Lite dill på toppen oxå.

Förvaras i kylen tills det är dags att serveras.



(Källa: Petra, foto:privat)