Heta ägghalvor

Skrivet 2011-04-24 Klockan 17:03:13

4 pers

4 hårdkokta ägg
25 g rumsvarmt smör
1 dl créme fraiche
ca 1 tsk sambal oelek
salt
cocktailtomater
persilja

1. Skala och dela äggen. Separera gulorna från vitorna.

2. Blanda gulorna med smöret och créme fraichen. Rör ner sambal oeleken och smaksätt meed salt.

3. Spritsa eller klicka ner blandningen i vitorna och garnera med klyftade cocktailtomater och persiljekvistar.



(foto:privat)



Kommentarer
Postat av: Katarina

Skrivet 2011-04-25 Klockan 08:25:08
Det här låter gott!

URL: http://hovkonditorn.blogspot.com


Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din M@il: (visas ej)

Blogg eller Hemsida:

Din Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se
Matbloggstoppen