Filébitar i festsås

Skrivet 2010-05-30 Klockan 22:12:34

4 port

600 fläskfilé
1 tsk salt
½ tsk grovmald svartpeppar
smör
2 dl vispgrädde (jag använde matlagningsgrädde)
ev ½ dl konjak

Skär filén i ca 2½ cm tjocka skivor. Platta ut skivorna lite. Stek skivorna i lite smör, 3-4 min på varje sida. Salta och strö över pepparn. Späd med grädden och låt den koka någon minut smaksätt ev med konjak.
Servera med gräddskyn, kokt eller råstekt potatis och grönsaker.



foto:privat



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din M@il: (visas ej)

Blogg eller Hemsida:

Din Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se
Matbloggstoppen