Fiskgratäng med tärnad ostpotatis

Skrivet 2010-03-27 Klockan 17:02:07

4 port

12 medelstora potatisar
2 morötter
1 tsk flytande margarin
600 g vit fiskfilé t ex hoki, torsk
salt, peppar
1 dl persilja eller dill
4 msk fettfri majonäs
4 msk kaviar
3/4 dl lättmjölk
2 dl riven ost

Sätt ugnen på 225*. Skala, dela potatis och morötter i 1 cm stora tärningar. Koka dem nästan mjuka i lättsaltat vatten, ca 5 min. Låt det rinna av. Smörj en ugnsform med margarin. Skär fisken i skivor och lägg i mitten av formen. Lägg potatis och morötter runt om. Krydda med salt och peppar, strö över hackad persilja eller dill på fisken. Vispa samman majonäs, kaviar, mjölk och häll det på fisken. Strö osten över potatisen och gratinera i ugn 25-30 min



(foto:privat)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din M@il: (visas ej)

Blogg eller Hemsida:

Din Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se
Matbloggstoppen