Kalaspasta

Skrivet 2010-02-06 Klockan 17:23:40

4 port

400 g kassler
150 g färsk spenat
lite salt, curry eller peppar (tänk på att kasslern är slat i sig själv)
1 förpackning Kelda ostsås
1 brk lätt cremefraiche (2 dl)
rikligt med riven lagrad grevé

4 port pasta

Smörfräs kasslern och spenaten. Krydda och häll på ostsås och cremefraiche. Låt hastigt puttra ihop och smaka av. Blanda med nykokt pasta och riven ost.



(Foto:privat)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din M@il: (visas ej)

Blogg eller Hemsida:

Din Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se
Matbloggstoppen