Kokosrulle

3 ägg
2 dl socker
3 dl riven kokos
3/4 dl potatismjöl
1½ tsk bakpulver

Fyllning:
100 g smör eller margarin
2 dl florsocker
2 dl marsánkräm

1. Vispa ägg och socker pösigt.
2. Blanda kokosflingor, mjöl, och bakpulver. Vänd ner blandningen i äggsmeten.
3. Bred ut smeten på ett bakplåtspapper i en långpanna, 30x40 cm ( min långpanna är större så jag kommer nästa gång att göra 1½ sats för kakan blev för tunn)
4. Grädda mitt i ugnen ca 5 min.
5. Stjälp upp kakan på sockrat papper. Dra bort pappret som kakan gräddats på. Låt den kallna.
6. Rör matfett och florsocker poröst till fyllningen . Klicka i marsánkrämen, lite i taget.
7. Bred fyllningen på kakan och rulla ihop den. Låt kokosrullen ligga kallt en stund innan den ska skäras.