Pasta Con Carne

4 port

3 dl pasta
2 gula lökar
2 tsk flytande margarin
300 g nötfärs
1-2 vitlöksklyftor
1 dl tomatpuré
1 brk krossade tomater
1 köttbuljongtärning
2 dl vatten
1 tsk chilipulver
1 krm cayennepeppar
1 grön paprika
1 tsk oregano
soja
salt o peppar

Gör så här:
Skala och hacka lök. Fräs i margarin i en gryta.Smula ner köttfärsen och låt den bryna med. Pressa över vitlök. Blanda i krossade tomater, tomatpuré och söndersmulad buljongtärning. Späd med vatten. Tillsätt chilipulver och cayennepeppar. Låt rätten småputtra under lock ca 15 min. Skär paprikan i bitar och låt den koka med några minuter på slutet. Smaka av med salt, peppar, oregano och soja så att du får såsen lagom stark. Koka pastan enligt anvisning på paketet och blanda försiktigt ner den i såsen. Låt allt bli genomvarmt, servera med en sallad.

Tips!! Tillsätt en burk vita bönor för att få en mer mättande rätt.