Panerad Fylld Schnitzel

4 port                               Ugn:225*

600 g skinkstek, skuren i 8 skivor
salt och peppar
2 msk fransk ljus senap
smör eller olja till stekning

Fyllning:
1 dl rökt skinka, fint tärnad
1 dl ost, riven och gärna en lagrad
½ dl gul lök, finhackad

Panering:
1 dl vetemjöl
2 ägg, uppvispade
2 dl ströbröd

Tomatsås:
1 tärning grönsaksbuljong
½ tsk sambal oelek
2 msk smör
3 dl tomatjuice

Gör så här:
Lägg ut skinkskivorna på en skärbräda och banka ut dem till samma storlek. Salta och peppra och bred på senap på alla skivor. Fördela fyllningen på 4 av schnitzlarna. Täck med resterande skivor och tryck till runta kanterna. Panera schnitzlarna; vänd dem först i vetemjöl och sedan i uppvispat ägg och sist i ströbröd. Häll matfettet i en braspanna och lägg i schnitzlarna och stek i ugn tills de fått fin färg på båda sidor, ca 20 min. Koka upp tomatjuicen och smula i buljongtärningen. Smaka av med sambal oelek och vispa ner smöret.
Servera schnitzlarna med tomatsåsen, vildris och broccoli.