Syster SM och Syster SL

Två nunnor är ute och går. Den ena kallas Syster Matematik (SM) på grund av hennes skarpa matematiska sinne. Den  andra kallas syster Logik (SL), eftersom hon är så logisk. Det blir mörkt och de är fortfarande långt ifrån klostret.

SM: Har du lagt märke till att det är en man som följer efter oss? Undrar vad han vill.......
SL: Men det är ju logiskt -- han vill våldta oss.
SM: Åh nej -- med det här avståndet kommer han i kapp oss om 15 minuter. Vad ska vi göra??
SL: Det enda logiska är att vi går fortare.
SM: Det funkar inte.
SL: Självklart funkar det inte, han gör ju det enda logiska; han går fortare än oss!
SM: Så vad gör vi nu? Med det här avståndet är han ikapp oss om några minuter.
SL: Det enda logiska är att vi delar på oss. Du går den vägen och jag den här. Han kan inte följa efter oss båda två.
     Mannen beslutar sig för att följa efter Syster Logik, och Syster Matematik kommer fram till klostret välbehållen. Hon är mycket bekymrad för den andra nunnan, men så dyker hon upp.
SM: Syster Logik -- gudskelov! Berätta vad som hänt!
SL: Jo, det hände det enda logiska. Mannen kunde ju inte följa efter oss båda två, så han valde mig.
SM: Jaja, det vet jag ju (lite förnärmad), men vad hände egentligen?
SL: Det enda logiska. Jag började springa så fort jag kunde och mannen började springa så snabbt han kunde.
SM: Och vad hände då?
SL: Det enda logiska -- han hann ikapp mig!
SM: Åh nej, vad gjorde du då?
SL: Det enda logiska, jag drog upp kjolen!
SM: Åh nej Syster! Vad gjorde mannen då?
SL: Det enda logiska, han drog ner sina byxor helt.
SM: Åh nej... Vad hände sen?
SL: Jamen, det är ju helt logiskt!! En nunna med uppdragen kjol kan ju springa snabbare än en man med byxorna nere!

Ha ha trodde ni att det var en fräckis!!!!  

Anonym

Hej du, allt väl? Ja jag lever, t.om på bloggen nu.Har gjort inlägg!!!WOW!!

Vi var ju först i Stockholm, vi bodde på Fridhemsplan helt ok, kändes som ett hotel men det var ett vandrarhem.På dagarna följde vi Emelies egenhändigt gjorda karta, allt efter googlingar på de mest ovanliga affärer (enligt min mening) men det var verkligen kul, fick ju se heeeela Stockholm gata upp o gata ner.Ställen man inte skulle gått på annars.Hon hade läst andras bloggar om affärer och kollat sina tidningar där de tipsat om var man kunne köpa vad.Men eftersom vi var ute från morgon till kväll(inget kul att hänga på vandrarhemmet när man var i Stockholm ju)så blev det många mysiga ställen att sitta o dricka vin o öl och titta på folk.Dessa ställen visste oxå Emelie.

Vi var även på Naturhistoriska museet, det var kul att se men denna dagen skulle vi även gått på Skansen och varit där på kvällen, men det var lite överskattat vad vi orkade, så vi skippade skansen vi var sååå trötta den dagen.

Sedan efter 4 dagar där körde vi hemåt.Själv ett par dagar hemma ,målade garaget bla, sedan kom

p-o:s syster från Berlin, då blev det mat lagning och vinprovning hon e duktig på båda, vi åkte till olika antikställen vilket hon oxå är intresserad av.Och vi var i Torekov, åt på fiskrestaurangen där vid hamnen.Mmmmm verkligen att rekommendera.Vädret var perfekt lagom när hon var här, till utflykter o så.Sedan åkte hon hem efter 6 dagar. Sedan kom det fina vädret, vi låg på stranden, åkte till Arild och badade där.Där är sååå himla fint och man kopplar verkligen av där.

Har träffat Mårten en hel del i sommar Han har spelat både på Råbocka och hotel Lilton i Ängelholm.Emelie har även jobbat i deras affär där då de varit på semester.Tur så hon fick in lite pengar, nu till resan till Kos, de äker nu på torsdag, Amanda var ju på camp cow-boy förra veckan och nu packar hon igen, ska med kompis till Liseberg

och de ska bo i stuga.Emelie är på sin första teorilektion nu i skrivandets stund och i morgon 7.30 kör hon första körningen för lärare.Som sagt allt rullar på ....även på semestern.Ska på ännu ett tavelparty nu på Lördag,kul.Och boden...ja den letar jag fortfararnde efter, såg en på bauhaus

80 000:- hrm...men fin var den.Men det dyker nog upp någon.Och ja företaget har jag kvar,fotade ju reklam för friskis o svettis.

Hoppas allt är bra med dig oxå, Vi hörs.Kram Lotta