Kyckling á la curry

4 port
 
4 kycklingfiléer
1 vitlöksklyfta
2 lökar
1 msk röd curry
3 dl kokosmjölk
1 hönsbuljongtärning
½ msk soja
1 paprika
2 morötter
salt o peppar
1 msk sweet chilisås
1 msk farinsocker
 
Tillbehör:
1 zucchini
1 liten brk vattenkastanjer
curry
 
Gör så här:
Bryn kycklingfiléerna, dela i mindre bitar, och lägg i en gryta. Bryn vitlöken, löken och röd curry i lite smör. Lägg i grytan. Häll i kokosmjölken, hönsbuljongtärningen, sojan, paprikan och morötterna. Krydda med salt, peppar, sweet chilisås och farinsocker. Koka upp och låt puttra ca 20 min.
Skär zucchinin i bitar och slå av spadet från vattenkastanjerna, bryn med lite curry tills det får lagom färg.
Servera med ris.
 
(foto:privat)