Basilikafisk med citronsås

Skrivet 2012-09-20 Klockan 20:25:47

 
Ingredienser

4 port

600 g vit fiskfilé
1 tsk salt
2–3 vitlöksklyftor
1/2 dl hackad basilika
3 dl Kelda® Mild citronsås
1 dl riven ost mager

Gör så här

Sätt ugnen på 225°. Salta fisken och lägg den i en ugnssäker form. Skala och skiva vitlöken. Strö vitlök och basilika över fisken. Häll såsen på fisken och strö över osten. Stek i mitten av ugnen ca 20 min. Servera med kokt färskpotatis och tomater.

Tips! Ugnsstek tomaterna i en form bredvid fisken i ugnen.

        
 
(källa; www.arla.se, foto:privat)

 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din M@il: (visas ej)

Blogg eller Hemsida:

Din Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se
Matbloggstoppen