Ugnsbakad fisk med kaviarsås, dill och haricotsvertssallad

4 port

400 g fryst fisk
200 g frysta, skalade räkor
1/2 purjolök
2 tsk olja
1 tsk salt
1 krm svartpeppar
2 1/2 dl matlagningsgrädde
4 msk kaviar
200 g haricots verts
3 msk hackad dill

Till servering: Potatis

Gör så här

Tina fisken och räkorna.

Sätt ugnen på 150˚C.

Skär fisken i portionsbitar. Ansa och skiva purjolöken.

Lägg fisken i en ugnssäker form. Krydda med salt och peppar. Sätt in formen mitt i ugnen ca 10 minuter eller tills fiskens innertemperatur är 56˚C.

Ansa och skiva purjolöken, fräs den i oljan. Rör ner grädde och låt såsen koka ca 5 minuter. Rör ner kaviaren och smaka av med salt och peppar.

Koka haricots verts enligt anvisningen på förpackningen. Blanda dillen med haricots verts och räkor.

Servera fisken med kokt potatis, kaviarsås och haricots vertssallad. (Pressa gärna potatisen)



(Källa och foto: www.ica.se ) Hm....så blir det när man glömmer fota själv :)