Toscapäron

4-6 port            Ugn 225*

8-12 konserverade päronhalvor

Toscaglasyr:

1 dl sötmandel eller nötkärnor eller 1 påse (ca 50g) flagad mandel
50 g margarin eller smör
3/4 dl socker
1 msk vetemjöl
2 msk mjöl

Lägg päronhalvorna på ett ugnsäkert fat.

Hacka mandel eller nötter eller använd den flagade mandeln. Smält fett i en kastrull. Tillsätt övriga ingredienser. Koka upp under omrörning. Häll glasyren över frukten och grädda i ugn tillsytan fått vacker färg, ca 10 min

Servera ljumma med vaniljglass.


(tyvärr dålig bild)

(foto:privat)
Katarina

Mums, så gott!

Josefine

Åh det måste jag testa :D

classes lilla blogg

håller på att baka dom just nu......jag upptäckte din blogg av en vän på facebook, hoppas du gillar min blogg på facbook också, då syns du där så fler av mina vänner får syn på dig,dom är väldigt bloggintresserade.

https://www.facebook.com/pages/Classes-lilla-blogg/143702972315095

Isabella

så FRUKTANSVÄRT gott!

Följ min resa och flytt till England, Londonområdet. Kram!

Ella

låter gott!

Sofia

mm ser jätte gott ut måste testa!

Alicia

Jättefin blogg! :) Kolla gärna in min nystartade blogg: www.aliciafranzen.blogg.se

Cecilia Hessel

mmm, mumsigt! :)

Simona

Hej nice blogg kolla gärna in min

http://Www.simonabjorklund.blogg.se