Matjessill i kaviarsås

Skrivet 2010-04-03 Klockan 15:17:10

Ingredienser

4-6 port

2 burkar matjessill i bitar, à 200 g
2 dl Arla Köket ekologisk gräddfil
1/2 dl kaviar, typ Kalles
1 dl hackad gräslök

Gör så här

 Låt sillen rinna av. Blanda gräddfil, kaviar och gräslök. Vänd ner sillen. Låt gärna stå någon timme innan servering. Garnera med gräslök.



(källa www.arla.se, foto:privat)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din M@il: (visas ej)

Blogg eller Hemsida:

Din Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se
Matbloggstoppen