Fläskfilé i vitlökssås

Skrivet 2009-10-18 Klockan 20:38:46

4 port

500 g fläskfilé
4 tsk olja
2 dl matlagningsgrädde
2 dl buljong
2-3 tsk kinesisk soja
1-1½ msk franska örter

Serveras med Bulgur

Skiva fläskfilén och stek i oljan. Krydda med salt och svartpeppar. Blanda grädde, buljong, soja, örter och pressad vitlök i en kastrull och låt det koka upp. Låt sjuda på svag värme ca 5 min. Häll såsen över fläskfilén och servera med bulgur och grönsaker.



(foto privat)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din M@il: (visas ej)

Blogg eller Hemsida:

Din Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se
Matbloggstoppen