Ponnytävling, fotboll och ponnytävling..........

De är bra när man har barn för man har definitivt inte någon brist på sysselsättning. Denna helgen har gått åt till deras aktiviteter. I torsdags så hade vår klubb, Åsbo Ponny Klubb, hemmatävlingar och där hoppade Nellie två klasser med Diddi,  en LD som de klara galant felfritt och fick en fin gul o blå rosett (inte den som  är på bilden) och sedan hoppade de en LC men där stannade Diddi, tyckte väl att hon var färdig för dagen. Efter hoppningen var det bara att hem och kasta sig i duschen  för att direkt åka till Ödåkra och kolla när Jesper spelade fotboll i Se här hur det gick för ditt lag i Coop Cupen 2009 tyvärr blev det fyra förluster trots att de kämpade och spelade bra, bollen ville inte in i mål.

Igår (fredag) hann dock jag o Nellie med lite shopping i Helsingborg och fika så klart, denna gången blev det på espressohouse  och Nellie konstaterade att där fanns stans godaste blåbärspaj och apelsinjuice.

Idag lördag har det då varit dags för ponnyhoppning igen och denna gången bar det iväg till Perstorp, första klassen. LC, gick inte så bra...........hm Nellie glömde att man måste rida också när man sitter på sin ponny. Klassen efter. LC+5; gick däremot MYCKET bättre, Nellie red jättebra efter att hennes mamma (jag då alltså) hade retat upp henne lite så jag får väl fortsätta med det hädanefter.

Än så länge har det varit en jättetrevlig ledighet och jag hoppas att det fortsätter att vara det.

Tjingeling!!!
Anonym

Du har blivit utmanad!