Fredagskväll med Kasslerlåda

Ikväll bjöd vi mamma på middag och kollade på Talang 2009, var väl okej program , hör ju inte till mina favoriter. Maten ikväll bestod av Kasslerlåda med ris och det var gott.

4 port


400 g benfri kassler

senap

3 dl småtärnad ost

3 gula lökar i tunna skivor

ca 3 dl vispgrädde (går lika bra med matlagningsgrädde light, det använde jag)

2 tsk chilipeppar

2 tsk curry

salt, peppar


Skär kasslern i tunna skivor och lägg lite omlott i smord form. Bred ett tunt lager senap över och strö på osttärningarna. Fräs löken mjuk och blank, utan att den tar färg, och ta upp löken ur pannan. Häll i grädden och rör ner chilipeppar, curry, salt och lite peppar. Låt puttra några minuter och smaka av. Häll grädden över kasslern och täck med löken. Sätt in formen i 225*, tills löken fått fin färg, 25-30 min.
Servera med ris och en sallad.