Fläskfilé i ostsås

4 pers

6 hg fläskfilé, skärs i 2 cm tjocka skivor
salt/peppar
1 liten purjolök, finstrimlas
1 pkt bacon, knapersteks
1 röd paprika, hackas
curry
2 hg paprika smältost
2 dl kött eller grönsaksbuljong
4 dl matlagningsgrädde

1. Bryn köttet och krydda det med slat o peppar, lägg det i en ugnsform.
2. Lägg på det klippta och kmaperstekta baconet.
3. Strö på purjo och paprika, krydda över med curryn.
4. Smält osten på svag värme, rör ner buljong och grädde. Låt puttra en stund.
5. Häll såsen över köttet och gratinera i 200* ca 45 min.

Servera med hasselbackspotatis och en sallad.

#1 - - Lotta:

Detta är absolut ngt jag måste prova...såg RIKTIGT gott ut.Perfekt som bjud mat..eller??!!Ha det.Lotta