Päron och ädelsostflarn

Skrivet 2016-10-18 Klockan 19:03:08

8 port
 
  • 1 rulle kyld smördeg (250 g)
  • 1 ägg 
  • 1 päron 
  • 80 g ädelost 
  • 1 dl valnötter
 
  1. Sätt ugnen på 225°C. 
  2. Rulla ut smördegen och stansa ut rundlar, ca 5 cm i diameter, med ett glas eller pepparkaksmått. Lägg dem på en bakpappersklädd plåt. Nagga och pensla  med uppvispat ägg. 
  3. Grädda i mitten av ugnen ca 6 minuter. 
  4. Skala, kärna ur och skiva päronet tunt. Skär ädelosten i tunna skivor. 
  5. Fördela päron och ost över rundlarna. Ställ in igen i mitten av ugnen ca 5 minuter. 
  6. Avsluta med att strö över hackade valnötter.
 
 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din M@il: (visas ej)

Blogg eller Hemsida:

Din Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se
Matbloggstoppen