Varm smörgåstårta

Det här behöver du till 6 personer:

6 st halvmånar Hönökaka- bröd


Fyllning på första lavet:


1 burk med philadelphiaost a´300 gram
400 gram rökt skinka


Fyllning på andra :


4 finstrimlade kycklingfileér
Lite sambaloelek

Överst:

2 burkar philadelhiaost (400 gram)
1 purjolök

Toppa med skivade körsbärstomater
2-3 dl god riven ost.

 

Gör så här :
Ställ ugnen på 200 grader.
Strimla och bryn kycklingen klar, rör ner philadelphiaosten och smaka av med lite salt och sambal oelek.
I en annan gryta fräser du snabbt skinkan , och rör ner philadelphiaosten, och låter detta bli varmt.
Placera ut de två första bröden på en bakplåt med bakplåtspapper.
Fyll på med första lagret fyllning och lägg på ytterligare ett varsitt bröd ( ca halva fyllningen ).

Lägg på andra fyllningen och lägg på de sista bröden.


Fräs purjon mjuk och rör ner 1/2- 1 burk med philadelphiaost.
Bred sedan detta på smörgåstårtan.

Toppa med skivade körsbärstomater och god ost.

Gratinera i ugnen i ca 15- 20 minuter tills smörgåstårtan fått en fin färg.