Vitlöksbröd med brieost

Supergoda, dessa måste ni verkligen prova, mums.
 
12 bröd
 
25 g jäst 
2 1/2 dl vatten 
1/4 dl olivolja
1 tsk salt
1 msk honung
6 dl vetemjöl special
 
Fyllning:
 
50 g rumsvarmt smör
1 vitlöksklyfta
150 g brieost
 
Lös jästen i vattnet. Tillsätt olja, salt, honung och det mesta av mjölet. Arbeta degen minst 15 min. Låt jäsa under duk ca 1 timme.
Smörj formarna i en muffinspanna. Blanda i hop smör och pressad vitlök.
Skör brieosten i 1 1/2 cm tjocka skivor. 
Forma degen till en tjock rulle, skör den i 12 bitar. Platta försiktigt ut varje degbit till en liten platta, lägg en klick vitlökssmör på varje och knip ihop. 
Lägg bullarna med skarven neråt i muffinsformen. Tryck ner en bit brieost i mitten av varje bulle. Låt jäsa 30 min. Värm ugnen till 225*. Grädda bullarna mitt i ugnen 15-20 min.