Mazarincupcakes med färska bär
Antal portioner:16
Ingredienser
Mazarin
250 gsmör, mjukt
1 dlvetemjöl
5 stägg, ekologiska
500 gmandelmassa
Garnering
2 lfärka bär, t.ex. bigarråer, jordgubbar och hallon
5 dlvispgrädde
Gör så här
1. Mazarin
Sätt ugnen på 175 grader.
2. Vispa smör och riven mandelmassa krämigt.
3. Tillsätt ett ägg i taget under vispning.
4. Vänd sist i mjölet för hand.
5. Placera ut pappersformar i en muffinsplåt och fyll formarna till 2/3 med smet.
6. Grädda cupcakesen i mitten av ugnen i cirka 20 minuter.
7. Låt dem svalna helt.
8. Garnering
Vispa grädden fluffigt och skiva jordgubbarna.
9. Spritsa grädden på kakorna som en lite ”bikupa” och fäst bären i grädden.
(Källa: Hello Cupcake, foto:privat)
Fräscha cupcakes!