Festcannelloni

4 port

1 påse pulver till sparrissoppa
2 dl vatten
1 dl mjölk
200 g rökt skinka
6 soltorkade tomater
200 g krämig färskost, t ex philadelphia
1 brk skivade champinjoner, 280 g
50 g pinjenötter
2 tsk franska örtkryddor (herbes de provence)

Topping:
1 brk creme fraiche
2 dl riven mozzarellaost
1 tsk franska örtkryddor

16 kokta cannellonirör

Ugn: 220*

Gör så här:
1. Koka sparrissoppan med vattnet och tillsätt mjölken, låt svalna.
2. Strimla skinkan och de soltorkade tomaterna. Blanda den avsvalnade sparrissoppan med färskosten och rör ner skinka, soltorkade tomater, champinjoner, pinjenötter och örtkryddor.
3. Häll fyllningen i en plastpåse och klipp bort ett hörn. Spritsa fyllningen i cannellonirören och placera dem i en smord ugnsfast form.
4. Topping:Blanda creme fraiche med mozzarellaost och örtkryddor. Bred smeten ovanpå cannellonin och grartinera i ca 25 min. Servera med en sallad.





(foto:privat)