Heta Grytan

4 port

2 tsk margarin
600g nötkött, tex rostbiff el. innanlår
1 gul lök
100 g färska champinjoner
1 bit rotselleri, ca 100 g
1 krossad vitlöksklyfta
1 tsk curry
½ tsk paprikapulver
2 msk hot chilisauce
4 dk köttbuljong av fond eller tärning
4 tsk mörk maizena redning
4 msk matlagningsgrädde
salt o peppar

Servering:
20 g saltade jordnötter
kokt ris
russin
1-2 bananer
½ färsk gurka

Hetta upp fettet i en låg vid gryta.Strimla och bryn kött och lök. Tärna svamp och selleri och blanda i. Pressa i vitlök och ta i kryddor och cilisauce. Späd med lite buljong i sänder och låt koka under lock ca 30 min eller tills köttet är känns mört. Rör ner redning och grädde. Smaka av med salt och peppar. Strö hackade jordnötter över grytan. Servera med kokt ris, russin, skivad banan och gurkstavar.