Varm Smörgåstårta

4-6 port

1 smörgåstårtsbotten, 3-delad 21 cm i diameter (jag hittade inte någon rund botten så det blev fyrkantig smörgåstårta)
400 g köttfärs
1 msk matfett
1 röd paprika
2 dl paprika och chili cremfraiche
1 msk maizena snabbredning
1 tsk basilika
salt, peppar

Garnering:
1 ½ dl riven ost
2-3 tomater
1 rödlök
125 g mozzarella
basilika

1. Brys köttfärsen smulig i matfettet. Skölj, dela, kärna ur och tärna paprikan. Rör ner i färsen tillsammans med creme fraiche.
2. Koka upp och red av med snabbredning. Koka i 3 min. Krydda med basilika, salt och peppar.
3. Fördela färsen på två av bottnarna. Lägg i hop. Strö ost ovanpå och garnera med skivad tomat, lök och mozzarella.
4. Gratiner i 225*, 15 min. Strö ev. på basilikablad.

Jättegod!