KycklingLasagne

4 port

2 gula lökar
1 pkt tärnat bacon
1 msk grön currypasta
1 msk currypulver
1 tsk salt
3 dl grillat hackat kycklingkött, ca 400 g
½ dl vatten
1 brk minifraiche, 5%
2 mozzarellaostar, 250 g
20 svarta oliver
12 lasgneplattor

ugn 225*

Skala och skiva löken. Bryn den tillsammans med baconet.
Tillsätt och bryn båda currysorterna, salt och kycklingköttet. Rör i vattnet och minifrichen.Sänk värmen, fraichen ska inte koka.
Skär mozzarellan i skivor och hacka oliverna. Lägg ett tunt  lager av kycklingröran i en smord ugnfast form. Lägg 3 lasagneplattor på och varva sedan kycklingröran, mozzarellaskivor och oliver. Upprepa och avsluta med mozzarella. Det ska bli 4 lager.
Grädda i ugnen i ca 30 min, först 20 min med folie över och sedan 10 min utan folie.

OBS!
Denna var jättegod men väldigt stark, så nästa gång kommer jag att halvera mängden curry.

(Foto privat)