Fiskgratäng

Fiskgratäng 

4 port

600 g torskfilé 
12 st potatisar 
½ dl  margarin 
4 dl skalade räkor 
5  dl mjölk 
4 tsk maizenamjöl
dill 
4 dl vatten
salt
vitpeppar
fransk örtkrydda

  • Koka upp 2 dl mjölk.
  • Tillsätt 4 dl vatten och dill.
  • Red med maizenaredning och smaksätt med salt , vitpepparoch fransk örtkrydda.
  • Lägg fisken i en gratängform.
  • Gör mos på resten av mjölken och fettet.
  • Lägg moset runtom fisken.
  • Häll såsen över fisken och strö över räkorna.
  • Gratinera i ugn 25-30 minuter på 175 grader tills moset fått färg.
  • Servera med grönsallad och gröna ärter


(foto:privat)


#1 - - nellie:

http://nelliiiiie.blogg.se/ min nya blogg :)